Rusya’dan Mert Hakan’a Talip Var

Son dönemlerde futboluyla beğeni toplayan Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’ a talip olduğu ortaya çıktı.

Rus ekibi CSKA’ nın beğendiği Mert Hakan için 5 milyon Euro bonservis teklifi sunulduğu ve yetkililerin istekli olduğu da eklendi.

Türk Futbolcular Gözde Oldu

Süper Lig’de sezon bitimine doğru transfer hamleleri de hız kazandı. Fenerbahçe’de etkili bir çıkış yapan ve takımların radarında olan Mert Hakan Yandaş için CSKA Moskova’nın harekete geçtiği belirtildi. Daha önce Yusuf Yazıcı’nın etkili performansından hoşnut kalan Rus ekibinde bu sefer Fenerbahçe ile masaya oturulacağı ve transferin bitirilmek istendiği bilgisi geldi.

50tl deneme bonusu

CSKA Moskova Başkanı Evgeny Giner takımında iyi işler çıkaran Yusuf Yazıcı’dan oldukça memnun olduğunu ve bir Türk’ün daha takıma faydalı olabileceğini açıkladı. Mert Hakan Yandaş’ın özellikle asist konusunda etkili olduğu ve yer aldığı maçlarda 9 asist yani gol pası yaptığı istatistiklerde bulunuyor. Fenerbahçe’de son zamanlarda iyice gözde olan Mert Hakan Yandaş için Rus ekipten bir heyetin görüşme için Fenerbahçe yetkilileriyle bir araya geldiği ifade edilmişti.

5 Milyon Euro Bonservis Teklifi

Rus ekibi CSKA Moskova’nın Mert Hakan Yandaş için 5 milyon Euro ödemeyi kararlaştırdığı açıklandı. Fenerbahçe ile anlaşma sağlamak için harekete geçen Rus ekibinin oldukça kararlı olduğu belirtildi. Özellikle yaptığı asistlerle göz dolduran Mert Hakan Yandaş’ın transfer edilip edilmeyeceği konusu yakın zamanda netlik kazanacaktır.