Antalyaspor Fredy Riberio İle 3+1 İmzası Attı

İki buçuk sezondur Antalyaspor kulübünde forma giyen Fredy Riberio sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3+1 yıl daha uzatma kararı aldı. Önümüzdeki sezonlarda da sık sık karşımıza çıkacak olan Fredy Riberio takımını ne kadar sevdiğini ve uzun sezonlar süresince aynı takımla ilerlemek istediğini açıklamalarıyla belirtti.  betpas giriş

Fredy Riberio 27 Mart 1990 doğumludur. Antalyaspor takımında forvet pozisyonunda görevini sürdürüyor. Aslen Angolalı olan Milli Futbolcu bir süredir Antalyaspor’da oyuncudur ve burada olmaktan çok mutlu şekilde devam ediyor. Böylece sözleşmesini 3+1 yıl olacak şekilde uzatma kararı aldı.  İmza töreni ise Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilirken FTA Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kaya da bu törende yakından yer aldı.

Fredy Riberio İmza Töreni

Fredy Riberio imza töreninde Antalyaspor‘un Süper Lig‘de bininci golünü attığı forma ile poz verdi. Fredy Riberio’nun bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2025 sezonu sonuna kadar uzatması, hatta aynı performansı göstermesi halinde 2026 sezonu sonuna kadar uzattıklarını belirten Okan Kaya, “Fredy Riberio , Antalyaspor formasını 71 kez Süper Lig’de 13 kez Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 84 kez giydi ve bu maçlarda 12 gol, 10 asistlik bir katkı ortaya koydu. Fredy Riberio ile yeniden anlaşmaktan dolayı gururluyuz, mutluyuz daha büyük başarılara imza atacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok.  Angola Milli Takım formasını giyen futbolcumuzu artık bir Antalyalı olarak görüyoruz. Takımımızın Süper Lig’de bininci golünü atarak Antalya spor tarihine geçen futbolcumuza bundan sonraki dönemde başarılar diliyor ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’’ Cümlelerini kurdu.