Zeytinburnu – Arnavutköy Oto Ekspertiz

Bir araç satın alırken dikkat edilmesi gereken birçok ayrıntı vardır. Araçta oluşmuş hasar veya kaza gibi durumlarının yanı sıra arabanın mekanik ve elektronik aksamlarının durumu da göz önünde bulundurulmalıdır. Bu ayrıntılar, aracın genel durumu hakkında önemli mesajlar verir.

Bu nedenle aracı değerlendirme işini uzman bir kişiye devretmek, araç hakkında elde edilebilecek tüm bilgilere erişmenizi ve tam ve doğru bilgi edinmenizi sağlar. Bu durum, sizin büyük bir zahmetten kurtulmanızı sağlar. Arızalı veya sorunlu bir araç satın almak, sadece satın alma aşamasında zarar etmenize neden olmaz, aynı zamanda aracı kullanırken oluşacak yeni masraflar ve tamir işleriyle de sizi uğraştırarak keyfinizi kaçırabilir

Hospitacar Arnavutköy Oto Ekspertiz, yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekler sunarak size hizmet vermektedir. Ekspertiz personellerimiz, paketlerin avantaj ve dezavantajlarını size açıklayarak size karar vermenizde yardımcı olur. Sizin isteğinize göre paket seçimi yapılır ve ardından aracınız incelenir.

 

Kurumsal Oto Ekspertiz Özellikleri Nelerdir?

Zeytinburnu Oto Ekspertiz, Türkiye’de gelişmekte olan ekspertiz sektörünün en önemli kriterlerine sahip olmanızı sağlar. Tarafsızlık ve bağımsızlık ilkesini benimseyen Zeytinburnu Oto Ekspertiz, ikinci el otomobil ticaretinin güvenle gerçekleşmesine yardımcı olmaktadır. Zeytinburnu Oto Ekspertiz, müşterilerine hem ekspertiz öncesinde hem de ekspertiz sonrasında sunduğu hizmetler ve çözümlerle sıra dışı bir deneyim sunar.

 

501 Nokta İle Ekspertiz

Arnavutköy Oto Ekspertiz, aracınızın ekspertizini yaparken 501 farklı noktanın kontrollerini gerçekleştirir ve detaylı bir raporlama yapar. Farklı kontrol noktalarına sahip ekspertiz paketleri, tüm müşterilerimize hitap edecek şekilde sunulmaktadır. Aracınızın markası, modeli ve taleplerinize göre tercih edeceğiniz bir paket ile ekspertiz işlemlerine başlayabilirsiniz.

Arnavutköy’deki 4×4 oto ekspertiz işletmesi özel cihazlarla donatılmıştır ve müşteri memnuniyetine odaklı bir hizmet sunmaktadır. Sadece 4×4 dyno testi ile doğru sonuçlar elde edilebileceğinden, dört çeker araç almayı düşünen müşterilerimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz. Oto ekspertiz fiyatlarına sayfamızın üst kısmındaki tablodan veya anasayfamızdaki fiyat listesinden ulaşabilirsiniz. Fiyatlarımız tüm şubelerimizde sabittir, kdv dahildir ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Personelimiz güler yüzlü ve sizleri bekliyoruz.

Merkezimiz, Karaburun, Boyalık, Yassıören, Durusu, ursunköy, Çilingir, Sazlıbosna, Hacımaşlı,Balaban, Şamlar ve Deliklikaya,Tayakadın, mahallelerine hizmet vermektedir. Ayrıca, Sultangazi ve Çatalca gibi bölgelere en yakın ekspertiz konumumuz da buradadır. Hospitacar’ın diğer şubelerinden de hizmet alabilirsiniz. Bu şubelere ulaşmak için aşağıdaki listeden sayfalarına göz atabilirsiniz.