Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (2018)

Sitemiz üzerinden film izle ve Türkçe altyazı ile izleyebileceğiniz bu film, 2018 yapımı bir animasyon, komedi ve macera filmidir.

Dünya çapında sevilerek izlenen, büyük gişe başarısıyla da bilinen Otel Transilvanya serisi, yeni ve farklı karakterlerle geri dönüyor. Serinin üçüncü bölümünde, Kont Drakula ve diğer karakterler, bir yaz tatiline çıkıyor. Fakat bu yaz tatili sırasında Kont Drakula, aşık olması gereken en son kişiye aşık olarak, kendisini ve herkesi tehlikeye atıyor.

Yönetmen koltuğunda serinin diğer bölümlerinde olduğu gibi yine Genndy Tartakovsky oturuyor. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili filmi, Kont Drakula’nın kızı Mavis’in, babasının otele bakmakla çok bunaldığını, bir tatilin de herkese iyi geleceğini düşünmesiyle başlıyor. Filmin başrolü Kont Drakula karakterini Adam Sandler, kızı Mavis’i ise ünlü sanatçı Selena Gomez seslendiriyor. Babasının oteli işletmekten yorulduğunu ve bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünen Mavis, babasının ve otel sakinlerinin de katılabileceği bir yaz tatili ayarlıyor. Mavis’in tatili ayarlamasından sonra, tatil yerine varmak üzere otel sakinleri ve Kont Drakula trene binerek yola çıkıyor. Yolculuk sürerken otel sakini canavarlar, trende bulunan devasa büyüklükteki egzotik imkanların tadını çıkararak son derece keyifli bir film ve yolculuk geçiriyor.

Yolculuk sırasında Kont Drakula, yıllardır bekar olmanın da verdiği bunalımla birine aşık oluyor. Kont Drakula’nın aşık olduğu kişi ise, trenin kaptanı olan Ericka. Ericka karakterini Kathryn Hahn isimli seslendirme sanatçısı seslendiriyor. Kont Drakula, Ericka’ya aşık oluyor ve Ericka’yla beraber güzel ve mutlu bir ilişki yaşayabileceğine inanıyor. Fakat Ericka, Kont Drakula’nın sandığı gibi birisi değil ve çok başka amaçlar taşıyan, Kont Drakula’nın en büyük düşmanlarıyla yakın ilişkileri olan bir kadın.

Kont Drakula’nın kendisine sırılsıklam aşık olduğunu gören Ericka, asıl amacı için en iyi fırsatın bu olduğunu düşünüyor. Kont Drakula’nın sadece sıradan bir tren kaptanı olduğunu düşündüğü Ericka, Kont Drakula’nın en ezeli düşmanlarından biri olan Van Helsing’in varisidir ve Kont Drakula’yı öldürme planları yapar. Bunu fark eden Mavis’in ise babasını kurtarması için sorumluluk alması gerekir.

Babasının tehlikeli biriyle bir ilişki yaşadığını öğrenen Mavis, babasını ve otelin sakinlerini koruyabilecek midir?

Film Bilgi Linki;

https://www.fullhdfilmizlesene.pw