Davetiye Seçimleriniz İçin,  İnci Davetiye!

Kurulduğu dönemlerden bu yana her daim teknolojik gelişimlere ve ürünlerinde çeşitliliğe büyük manada önem veren İnci Davetiye, 1978 yılı içerisinde kurulmuştur.
Davetiye Seçimleriniz İçin,  İnci Davetiye!
05 Ağustos 2021 GÜNDEM Google News

Kurulduğu dönemlerden bu yana her daim teknolojik gelişimlere ve ürünlerinde çeşitliliğe büyük manada önem veren İnci Davetiye, 1978 yılı içerisinde kurulmuştur. Kurulumu sırasında küçük bir işletme olarak kartpostal üretmesine karşın hızlı şekilde üretimlerine imsakiye, müzikli kart, zarf gibi seçenekler de ekleyerek daha iyisine odaklanma şansı bulmuştur. Sonrasında davetiye üretimine de girmesi ile beraber 1984 yılında kendi ismini bulmuştur. Hızır Aydın tarafından kurulan firma, gerçekten de şu an alanında en iyisi olarak nitelendirilmektedir.

Tercih edilme bakımından da oldukça büyük bir orana sahip olan firma, ürünlerinin her aşamasında kaliteye büyük oranda önem vermektedir. Bunun yanında da ayrıca ürünlerini ucuz bir fiyata satma konusunda da devamlılık sağlamaktadır. Bu da elbette müşterilerinin kesin talebi olduğundan ötürü, büyük bir memnuniyet oluşturmaktadır.

Özel Anlar İçin, Özel Bir Adres, İnci Davetiye!

İstediğiniz davetiyeler için seçimleri yapmanızı sağlayabilecek şekilde her türlü tarza ve beğeniye uygun şekilde çalışan firma aynı zamanda hem zamandan hem de paradan tasarruf etmenize yardımcı olmaktadır. Firma bu konudaki tüm başarısının yanında, ayrıca sizlere özel tasarım şansı da sunmaktadır. Bu da elbette sizin kendi hayalinizdeki düğün davetiyesi tasarımını çok rahat şekilde ortaya çıkarmanızı sağlamaktadır.

Ödeme seçeneklerini de güven içerisinde yapmanızı sağlayan firma, taksit seçenekleri de tanımakta, ayrıca yurt içi kargo için de kargo ücreti talebinde bulunmamaktadır.